Japanese Food Culture Experience—Malted Rice & Miso Making
Achieve a deeper understanding of Japanese food culture in this unique workshop. Learn how Japanese incorporate malted rice and miso into daily meals. Taste Japanese food and join in a miso making workshop.
- 体験料金
-
13,000 yen(tax included)
体験料金に含まれるもの
Sample different types of miso,
learn the history and how to make fermented foods,
miso making workshop with miso to take home,
healthy lunch using local ingredients,
(optional visit to a miso and soy sauce brewery for sampling)
- 体験の所要時間
-
about 4 hours
- 催行時期
-
typically November to March
- 開催場所
-
"Tabel Table" workshop space in Kyotango Omiya
- 住所
-
Kyotango-Omiya Station pick-up
- 人数
-
2~8人
旬のイチオシ
-
F.E.E. 大自然とつながるオーガニックおやさい収穫祭(2023年度) ①6月11日(日)さつまいもを植えよう! ②7月9日(日)夏野菜の収穫&畑でグリル野菜 ③10月8日(日)毎年大人気!さつまいも掘り ④11月12日(日)蒸して焼いて、秋野菜を食べ比べよう!
オーガニック野菜の収穫祭! 美味しくて健康的なオーガニック野菜に触れて!食べて!心と身体で味わいつくすひとときを! 農場の収穫体験に加え、野菜づくりをする上で大切な『土作り』についても学び、採れたて野菜を使用した美味しいランチを大自然の中で味わいます。
-
おくどさん体験 ~築100年の古民家で、昔ながらの調理体験・綾部の食を愉しもう~
昔の日本の生活で使われてきた古い道具『かまど』『火鉢』 を使った調理体験ができます。